JELENTKEZÉSI LAP

a Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetsége által

2021. április 28-án 14:00-16:00 között megrendezésre kerülő

Online konferenciára

Megrendelő e-mailben kapja meg a linket, melyre kattintva tudja kinyomtatni 1 példányban az eredeti számlát. A távszámla nem elektronikus számla, csak papír alapon, nyomtatott formában érvényes. Segítségével elkerülhető a postázásból adódó átfutási idő. Kérjük, ha nem kapják meg a számla letöltéséhez szükséges e-mailt, ellenőrizzék a Spam mappát.

A jelentkező a rendezvény részleteinek ismeretében küldi el a fenti jelentkezési lapot. A csatolt meghívóban szereplő rendezvény és a kitöltött jelentkezési lap együttesen a Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetsége részéről ajánlatnak minősül, a képzésre írásban leadott jelentkezés – amennyiben az a szervező részéről elfogadásra kerül – az ajánlat elfogadásának számít, és fizetési kötelezettséget von maga után a rendezvény meghirdetett feltételei szerint!

GDPR tájékoztatás: a jelen jelentkezési lapon rögzített személyes adatokat a szervező KÖSZ kizárólag a rendezvényen való részvétel biztosításához kapcsolódó feladatok teljesítése érdekében kezeli, ezekkel az adatokkal csak ezen célból rendelkezhet. Az adatok a KÖSZ Adatkezelési Szabályzatában foglalt ideig kerülnek tárolásra. A jelentkezőnek joga van bármikor kérelmezni a szervezőtől, adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, információkiadást, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását. Joga van a hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. A jelentkezés megküldésével a jelentkező elfogadja, hogy neve és az e-mail címe a rendezvény lebonyolítására használt online alkalmazáson (Microsoft Teams) belül illetve a belépési linket tartalmazó levélben látható válik a többi résztvevő számára.