JELENTKEZÉSI LAP – KÖSZ tagoknak

a Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetsége által

2024.02.28-án 14:00 – 16:30 között megrendezésre kerülő

Hibrid rendezvényre

 

5 fő feletti jelentkezés esetén kérjük több jelentkezési lap kitöltését. Kérjük, hogy egyéni tag egy jelentkezési lapon több résztvevőt ne regisztráljon.

A jelentkező a rendezvény részleteinek ismeretében küldi el a fenti jelentkezési lapot. A KÖSZ fenntartja a jogot a rendezvény programjának módosítására vagy a rendezvény elhalasztására.

GDPR tájékoztatás: a jelen jelentkezési lapon rögzített személyes adatokat a szervező KÖSZ kizárólag a rendezvényen való részvétel biztosításához kapcsolódó feladatok teljesítése érdekében kezeli, ezekkel az adatokkal csak ezen célból rendelkezhet. Az adatok a KÖSZ Adatkezelési Szabályzatában foglalt ideig kerülnek tárolásra. A jelentkezőnek joga van bármikor kérelmezni a szervezőtől, adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, információkiadást, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását. Joga van a hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét. Az online részvételre vonatkozó jelentkezés megküldésével a jelentkező elfogadja, hogy neve és az e-mail címe a rendezvény lebonyolítására használt online alkalmazáson (Microsoft Teams) belül, illetve a belépési linket tartalmazó levélben látható válik a többi résztvevő számára.