MEGHÍVÓ KÖZBE-SZERDA 2022. Szeptember 28.

MEGHÍVÓ

KÖZBE-SZERDA RENDEZVÉNYRE

A rendezvény részletei:

Időpont: 2022. szeptember 28. 14:00-16:30

Helyszín:

  •  a személyesen résztvevők részére: a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényterme (1016 Budapest, Krisztina krt. 99., 7. emeleti rendezvényterem)
  • az online résztvevők részére: online, Microsoft Teams alkalmazás

Témák és tervezett menetrend:

1.) Köszöntő – dr. Polgár Adrienn, a KÖSZ elnöke
2.) Zöld percek

Előadó: dr. Zsabokorszky Ágnes, FAKSZ 

3.) Egyesületi infók

Előadó: Bajnóczi Gabriella, a KÖSZ elnökhelyettese

4.) Milyen a jó árindoklás?

Előadó: Dr. Dull Attila, FAKSZ

5.) EU percek

Előadó: dr. Hubai Ágnes, KÖSZ elnökségi tag

SZÜNET (terveink szerint kb. 15:00-15:20 között)

6.) Joggyakorlat alakulása a Tanács (EU) 2022/576 Rendeletével (2022. április 8.) összefüggésben

Témavezető: dr. Fazekas Szilvia, KÖSZ elnökségi tag

7.) „Az orosz-ukrán háború hatásai a közbeszerzésekre” témában indított felmérés tapasztalatai

Előadó: Dr. Némethi Péter, KÖSZ felügyelőbizottsági tag

Részvételi díj: KÖSZ tagoknak ingyenes, nem KÖSZ tagoknak bruttó 12 700 Ft/fő
Létszámkorlát: maximum 50 fő helyszíni résztvevő és maximum 50 fő online

A nem KÖSZ tag jelentkezők részére a jelentkezéskor megadott e-mail címre folyamatosan küldjük ki a számlát. A rendezvényen az a nem KÖSZ tag vehet csak részt, aki a részvételi díjat legkésőbb 2022. szeptember 26-ig befizeti a KÖSZ UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000005-54910004 számlájára. A rendezvényt lemondani legkésőbb 2022. szeptember 27-én 12:00 óráig lehet, ezt követő lemondás esetén a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL:

A rendezvény személyes megtartására a BKIK székházának 7. emeleti rendezvénytermében kerül sor. Portai beléptetést követően lifttel lehet közvetlenül elérni a helyszínt.

MEGKÖZELÍTÉS

Villamosok: 17, 19, 56, 56A

Buszok: 5, 16, 105, 178

Autóval a Krisztina körúton és az Attila úton is lehetséges a parkolás, de inkább a környező utcákat javasoljuk, jellemzően a Gellérthegy vagy a Naphegy utcát, ahonnan az Orvos utcán, Orvos lépcsőn keresztül könnyen megközelíthető a rendezvény helyszíne.

ONLINE RÉSZVÉTEL:

A rendezvény online lebonyolításához a Microsoft Teams videokonferencia alkalmazást fogjuk használni. Kérjük, a jelentkezés előtt ellenőrizzétek, hogy ezt az alkalmazást korlátozásmentesen tudjátok-e használni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Teams alkalmazásban a résztvevők neve, illetve a link kiküldésekor a résztvevők email-címe is látható. A jelentkezést ennek a tudatában és ennek elfogadásával kérjük megtenni! Az adatkezelési tájékoztatónk a honlapunkon megtalálható (www.kozbeszerzok.hu).

Az online formára jelentkezők részére a rendezvényt megelőző napon (késő délután vagy este) naptárbejegyzést küldünk a jelentkezés során megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a Teams eseményen való részvételhez szükséges belépési linket és minden fontos információt. Kérjük, hogy a spam mappát is ellenőrizzétek, a naptárbejegyzést ugyanis több esetben spamként értelmezi az e-mail szerver. Amennyiben a naptárbejegyzést a rendezvény megkezdése előtt 3 órával nem kapjátok meg és a spam mappában sem találjátok, úgy kérjük, haladéktalanul jelezzétek azt a rendezveny@kozbeszerzok.hu címre küldött levélben. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra is, hogy a jelentkezés elfogadásáról nem küldünk visszajelzést, a jelentkezéssel kapcsolatban csak abban az esetben küldünk levelet, amennyiben a részvételt tagdíj vagy rendezvénydíj tartozás miatt nem tudjuk biztosítani.

Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehetséges legkésőbb 2022. szeptember 23-án 14:00 óráig (illetve amíg a helyek be nem telnek):

A jelentkezési lapot itt éred el

Várjuk a jelentkezéseteket!

Üdvözlettel:

KÖSZ Elnökség