KÖZBE-SZERDA 2022. MÁJUS 25.

MEGHÍVÓ KÖZBE-SZERDA RENDEZVÉNYRE

Online

 

A rendezvény részletei:

Időpont: 2022. május 25. 14:00-16:15

Helyszín: online, Microsoft Teams alkalmazás

 

 

Témák és tervezett menetrend:

 

1.) Zöld percek

Előadó: dr. Polgár Adrienn, KÖSZ elnökségi tag

 

2.) Szerződésmódosítás

Előadó: Dr. Nyerges Éva LL.M osztályvezető, Jogi osztály; Közbeszerzési Hatóság Közszolgálati és Támogató Főosztály

 

3.) Szerződés teljesítésének ellenőrzése a gyakorlatban (a szerződés-ellenőrző szervezeti egység bemutatása, az alvállalkozók bevonásával kapcsolatos kötelezettségek teljesítése)

Előadó: Dr. Bakos Balázs főosztályvezető, Közbeszerzési Hatóság Szerződés-ellenőrzési Főosztály

 

4.) Stratégia és taktika a közbeszerzésben

Előadó: Szuhanyik Zoltán, a KÖSZ Felügyelőbizottságának elnöke

 

5.) Villany- és gázbeszerzés energiaválság idején

Előadó neve: Dr. Kovács Norbert ügyvéd, FAKSZ, energetikai szakjogász

 

6.) Figyelemfelhívás a Tanács (EU) 2022/576 Rendeletére (2022. április 8.) az ukrajnai helyzetet destabilizáló orosz intézkedések miatt hozott korlátozó intézkedésekről szóló 833/2014/EU rendelet módosításáról

Előadó: Dr. Fazekas Szilvia, KÖSZ elnökségi tag

 

 

Részvételi díj: KÖSZ tagoknak ingyenes, nem KÖSZ tagoknak bruttó 12.700,- Ft/fő

Létszámkorlát: maximum 100 fő

 

A nem KÖSZ tag jelentkezők részére a jelentkezéskor megadott e-mail címre folyamatosan küldjük ki a számlát. A rendezvényen az a nem KÖSZ tag vehet csak részt, aki a részvételi díjat legkésőbb 2022. május 23-ig befizeti a KÖSZ UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000005-54910004 számlájára. A rendezvényt lemondani legkésőbb 2022. május 24-én 12:00 óráig lehet, ezt követő lemondás esetén a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

 

A rendezvény lebonyolításához a Microsoft Teams videokonferencia alkalmazást fogjuk használni. Kérjük, a jelentkezés előtt ellenőrizzétek, hogy ezt az alkalmazást korlátozásmentesen tudjátok-e használni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Teams alkalmazásban a résztvevők neve, illetve a link kiküldésekor a résztvevők email-címe is látható. A jelentkezést ennek a tudatában és ennek elfogadásával kérjük megtenni! Az adatkezelési tájékoztatónk a honlapunkon megtalálható (www.kozbeszerzok.hu).

 

A jelentkezők részére a rendezvényt megelőző napon (késő délután vagy este) naptárbejegyzést küldünk a jelentkezés során megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a Teams eseményen való részvételhez szükséges belépési linket és minden fontos információt. Kérjük, hogy a spam mappát is ellenőrizzétek, a naptárbejegyzést ugyanis több esetben spamként értelmezi az e-mail szerver. Amennyiben a naptárbejegyzést a rendezvény megkezdése előtt 3 órával nem kapjátok meg és a spam mappában sem találjátok, úgy kérjük, haladéktalanul jelezzétek azt a rendezveny@kozbeszerzok.hu címre küldött levélben. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra is, hogy a jelentkezés elfogadásáról nem küldünk visszajelzést, a jelentkezéssel kapcsolatban csak abban az esetben küldünk levelet, amennyiben a részvételt tagdíj vagy rendezvénydíj tartozás miatt nem tudjuk biztosítani.

 

Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehetséges legkésőbb 2022. május 20-án 14:00 óráig (illetve amíg a helyek be nem telnek):

 

A jelentkezési lapot itt éred el

 

Várjuk a jelentkezéseteket!

 

Üdvözlettel:

 

KÖSZ Elnökség