KÖZBE-SZERDA 2022. ÁPRILIS 27.

MEGHÍVÓ KÖZBE-SZERDA RENDEZVÉNYRE

Online

 

A rendezvény részletei:

Időpont: 2022. április 27. 14:00-16:00

Helyszín: online, Microsoft Teams alkalmazás

 

 

Témák és tervezett menetrend:

 

1.) Zöld percek

Előadó: Dull Attila, KÖSZ tag

 

2.) Jogorvoslati aktualitások

Előadó: Dr. Puskás Sándor, a Közbeszerzési Döntőbizottság elnöke

 

3.) Audit tapasztalatok

Előadó: Dr. Dencső Balázs, az Európai Támogatásokat Auditáló Főigazgatóság Főigazgatója

 

4.) A jótállási idő mint értékelési szempont alkalmazásának kérdései

Vitaindító: felkérés alatt

 

5.) Hogyan folytass le egy előzetes piaci konzultációt – Gyakorlati útmutató

Témavezetők: Dr. Hubai Ágnes és dr. Polgár Adrienn KÖSZ elnökségi tagok

 

 

Részvételi díj: KÖSZ tagoknak ingyenes, nem KÖSZ tagoknak bruttó 12.700,- Ft/fő

Létszámkorlát: maximum 100 fő

 

A nem KÖSZ tag jelentkezők részére a jelentkezéskor megadott e-mail címre folyamatosan küldjük ki a számlát. A rendezvényen az a nem KÖSZ tag vehet csak részt, aki a részvételi díjat legkésőbb 2022. április 25-ig befizeti a KÖSZ UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000005-54910004 számlájára. A rendezvényt lemondani legkésőbb 2022. április 26-án 12:00 óráig lehet, ezt követő lemondás esetén a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

 

A rendezvény lebonyolításához a Microsoft Teams videokonferencia alkalmazást fogjuk használni. Kérjük, a jelentkezés előtt ellenőrizzétek, hogy ezt az alkalmazást korlátozásmentesen tudjátok-e használni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Teams alkalmazásban a résztvevők neve, illetve a link kiküldésekor a résztvevők email-címe is látható. A jelentkezést ennek a tudatában és ennek elfogadásával kérjük megtenni! Az adatkezelési tájékoztatónk a honlapunkon megtalálható (www.kozbeszerzok.hu).

A jelentkezők részére a rendezvényt megelőző napon (késő délután vagy este) naptárbejegyzést küldünk a jelentkezés során megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a Teams eseményen való részvételhez szükséges belépési linket és minden fontos információt. Kérjük, hogy a spam mappát is ellenőrizzétek, a naptárbejegyzést ugyanis több esetben spamként értelmezi az e-mail szerver. Amennyiben a naptárbejegyzést a rendezvény megkezdése előtt 3 órával nem kapjátok meg és a spam mappában sem találjátok, úgy kérjük, haladéktalanul jelezzétek azt a rendezveny@kozbeszerzok.hu címre küldött levélben. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra is, hogy a jelentkezés elfogadásáról nem küldünk visszajelzést, a jelentkezéssel kapcsolatban csak abban az esetben küldünk levelet, amennyiben a részvételt tagdíj vagy rendezvénydíj tartozás miatt nem tudjuk biztosítani.

 

Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehetséges legkésőbb 2022. április 22-én 14:00 óráig (illetve amíg a helyek be nem telnek):

 

A jelentkezési lapot itt éred el

 

Várjuk a jelentkezéseteket!

Üdvözlettel:

 

KÖSZ Elnökség