KÖZBE-SZERDA 2022. MÁRCIUS 23.

MEGHÍVÓ KÖZBE-SZERDA RENDEZVÉNYRE

Online

A rendezvény részletei:

Időpont: 2022. március 23. 14:00-16:00

Helyszín: online, Microsoft Teams alkalmazás

 

Témák és tervezett menetrend:

 

1.) Zöld percek

Előadó: Dr. Gyulai-Schmidt Andrea

2.) Aktualitások, jogszabályváltozások, útmutatók

különös tekintettel az alábbi témákra: új kormányrendelet a közbeszerzésben, a 63/2022. (II.28.) Korm. rendelet; a DBR és Eljárás előkészítési útmutató; az Üvegkapu rendelet módosítása)

Előadók: Dr. Nagy-Fribiczer Gabriella és Dr. Tátrai Tünde

 

Az alkalom lehetőséget biztosít arra, hogy a verseny biztosításával kapcsolatos kormányrendeleti változások és az Üvegkapu-val kapcsolatos néhány jogértelmezése kérdés megvitatása mellett kitérjünk két új útmutató fontosabb elemeire az előkészítés és a Dinamikus Beszerzési Rendszerek vonatkozásában.

 Részvételi díj: KÖSZ tagoknak ingyenes, nem KÖSZ tagoknak bruttó 12.700,- Ft/fő

Létszámkorlát: maximum 100 fő

A nem KÖSZ tag jelentkezők részére a jelentkezéskor megadott e-mail címre folyamatosan küldjük ki a számlát. A rendezvényen az a nem KÖSZ tag vehet csak részt, aki a részvételi díjat legkésőbb 2022. március 21-ig befizeti a KÖSZ UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000005-54910004 számlájára. A rendezvényt lemondani legkésőbb 2022. március 22-én 12:00 óráig lehet, ezt követő lemondás esetén a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

A rendezvény lebonyolításához a Microsoft Teams videokonferencia alkalmazást fogjuk használni. Kérjük, a jelentkezés előtt ellenőrizzétek, hogy ezt az alkalmazást korlátozásmentesen tudjátok-e használni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Teams alkalmazásban a résztvevők neve, illetve a link kiküldésekor a résztvevők email-címe is látható. A jelentkezést ennek a tudatában és ennek elfogadásával kérjük megtenni! Az adatkezelési tájékoztatónk a honlapunkon megtalálható (www.kozbeszerzok.hu).

A jelentkezők részére a rendezvényt megelőző napon (késő délután vagy este) naptárbejegyzést küldünk a jelentkezés során megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a Teams eseményen való részvételhez szükséges belépési linket és minden fontos információt. Kérjük, hogy a spam mappát is ellenőrizzétek, a naptárbejegyzést ugyanis több esetben spamként értelmezi az e-mail szerver. Amennyiben a naptárbejegyzést a rendezvény megkezdése előtt 3 órával nem kapjátok meg és a spam mappában sem találjátok, úgy kérjük, haladéktalanul jelezzétek azt a rendezveny@kozbeszerzok.hu címre küldött levélben. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra is, hogy a jelentkezés elfogadásáról nem küldünk visszajelzést, a jelentkezéssel kapcsolatban csak abban az esetben küldünk levelet, amennyiben a részvételt tagdíj vagy rendezvénydíj tartozás miatt nem tudjuk biztosítani.

Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehetséges legkésőbb 2022. március 18-án 14:00 óráig (illetve amíg a helyek be nem telnek):

A jelentkezési lapot itt éred el

Várjuk a jelentkezéseteket!

Üdvözlettel:

KÖSZ Elnökség