KÖZBE-SZERDA 2021. SZEPTEMBER 29.

MEGHÍVÓ KÖZBE-SZERDA RENDEZVÉNYRE

Online

 

A rendezvény részletei:

Időpont: 2021. szeptember 29. 14:00-16:00

Helyszín: online, Microsoft Teams alkalmazás

 

Téma:

Jogszabályi módosítások és aktualitások a közbeszerzésben

 

Tervezett menetrend:

  1. A 256/2021. (V.18.) Korm. rendeletnek a támogatásból megvalósuló közbeszerzési eljárások ellenőrzésére vonatkozó előírásai

Előadó: Dr. Kretter Diána, Helyettes Államtitkár, Miniszterelnökség, közbeszerzési felügyeletért felelős helyettes államtitkárság

 

  1. Szerződésmódosítási lehetőségek a COVID járványra tekintettel

Előadó: Dr. Kovács László, Közbeszerzési Hatóság elnöke

 

  1. Az 503/2021. (VIII.18.) Korm. rendelettel bevezetett módosítások (alkalmassági rendelet, építési beruházási rendelet, Faksz rendelet)

Előadó: dr. Korossy Emese beszerzési osztályvezető, Fővárosi Vízművek Zrt., KÖSZ elnökségi tag

 

  1. A tervezési szerződés és a műszaki tervdokumentáció összefüggései a gyakorlatban

Előadó: Márkus Pál, építőmérnök, Márkus Mérnöki Kft., KÖSZ felügyelőbizottsági tag

  

Részvételi díj: KÖSZ tagoknak ingyenes, nem KÖSZ tagoknak bruttó 12.700,-Ft/fő

Létszámkorlát: maximum 100 fő

 

A nem KÖSZ tag jelentkezők részére a jelentkezéskor megadott e-mail címre folyamatosan küldjük ki a számlát. A rendezvényen az a nem KÖSZ tag vehet csak részt, aki a részvételi díjat legkésőbb 2021. szeptember 27-ig befizeti a KÖSZ UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000005-54910004 számlájára. A rendezvényt lemondani legkésőbb 2021. szeptember 28-án 12:00 óráig lehet, ezt követő lemondás esetén a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

 

A rendezvény lebonyolításához a Microsoft Teams videokonferencia alkalmazást fogjuk használni. Kérjük, a jelentkezés előtt ellenőrizzétek, hogy ezt az alkalmazást korlátozásmentesen tudjátok-e használni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Teams alkalmazásban a résztvevők neve, illetve a link kiküldésekor a résztvevők email-címe is látható. A jelentkezést ennek a tudatában és ennek elfogadásával kérjük megtenni! Az adatkezelési tájékoztatónk a honlapunkon megtalálható (www.kozbeszerzok.hu).

 

A jelentkezők részére a rendezvényt megelőző napon (késő délután vagy este) naptárbejegyzést küldünk a jelentkezés során megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a Teams eseményen való részvételhez szükséges belépési linket és minden fontos információt.

 

Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehetséges legkésőbb 2021. szeptember 24-én 14:00 óráig (illetve amíg a helyek be nem telnek):

 

Jelentkezési lap

 

Tájékoztatjuk a KÖSZ tagokat, hogy akinek tagdíj tartozása van, annak a részvételét nem tudjuk biztosítani a rendezvényen.

 

Várjuk a jelentkezéseteket!

 

Üdvözlettel:

a KÖSZ Elnöksége