KÖZBE-SZERDA 2021. MÁJUS 26.

MEGHÍVÓ ONLINE KÖZBE-SZERDA RENDEZVÉNYRE

A rendezvény részletei:

 

Időpont: 2021. május 26. 14:00-16:00

 

Helyszín: online, Microsoft Teams alkalmazás

 

1. Központosított közbeszerzések aktualitásai a DKÜ-ben és a 21-27es tervezési időszak közbeszerzési aktualitásai.

ELŐADÓ: dr. Velikovszki László, Vezérigazgató-helyettes, DKÜ

 

2. Központosított közbeszerzések aktualitásai az NKOH-ban

ELŐADÓ: Felkérés alatt

 

3. A Kbt. és végrehajtási rendeleteinek az EKR használatát is érintő módosításai 2021. évre vonatkozóan

ELŐADÓ: Rácz- Csordás Dorisz, közbeszerzési referens, Nekszt Kft.

 

4. A KH új Útmutatói.

ELŐADÓ: Gordosné Dr. Fekete Lívia, KÖSZ tag

 

Részvételi díj: KÖSZ tagoknak ingyenes, nem KÖSZ tagoknak bruttó 12.700,-Ft/fő

 

Létszámkorlát: maximum 100 fő

 

A nem KÖSZ tag jelentkezők részére a jelentkezéskor megadott e-mail címre folyamatosan küldjük ki a számlát. A rendezvényen az a nem KÖSZ tag vehet csak részt, aki a részvételi díjat legkésőbb 2021. május 24-án befizeti a KÖSZ UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000005-54910004 számlájára. A rendezvényt lemondani legkésőbb május 24-én 15.00 óráig írásban lehet (rendezveny@kozbeszerzok.hu), ezt követően a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

 

A rendezvény lebonyolításához a Microsoft Teams videokonferencia alkalmazást fogjuk használni. Kérjük, a jelentkezés előtt ellenőrizzétek, hogy ezt az alkalmazást korlátozásmentesen tudjátok-e használni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Teams alkalmazásban a résztvevők neve, illetve a link kiküldésekor a résztvevők email-címe is látható. A jelentkezést ennek a tudatában és ennek elfogadásával kérjük megtenni! Az adatkezelési tájékoztatónk a honlapunkon megtalálható (www.kozbeszerzok.hu).

 

A jelentkezők részére a rendezvényt megelőző napon (késő délután vagy este) naptárbejegyzést küldünk a jelentkezés során megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a Teams eseményen való részvételhez szükséges belépési linket és minden fontos információt.

Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehetséges legkésőbb 2021. május 21-én 15:00 óráig (illetve amíg a helyek be nem telnek).

 

A jelentkezési lapot itt éred el

 

Tájékoztatjuk a KÖSZ tagokat, hogy akinek tagdíj tartozása van, annak a részvételét nem tudjuk biztosítani a rendezvényen.

 

Várjuk a jelentkezéseteket!

Üdvözlettel:

KÖSZ Elnöksége