2023. november 29-én tartottuk az idei utolsó Közbe-Szerda rendezvényünket

A Zöld percek keretében a beltéri takarítási szolgáltatások zöld közbeszerzéséhez kiadott Útmutató lényeges előírásai kerültek ismertetésre.

Tótka Tamás az Új Világ Nonprofit Szolgáltató Kft. szolgáltatási igazgatója tájékoztatta a résztvevőket az e-Forms bevezetése óta összegyűlt üzemeltetési tapasztalatokról, sok hasznos tippet kaptunk a felhívások megfelelő megjelenítéséhez, az e-Forms-ok kitöltéséhez, az egyértelmű hivatkozások alkalmazásához és megtudtuk azt is, hogy az EKR-ben az ÁKSZ/FAKSZ ellenjegyzés funkció a továbbiakban is változatlanul megmarad és azok lesznek jogosultak az ellenjegyzésre, akik az ÁKSZ vagy a FAKSZ névjegyzéken szerepelnek.
A rendezvény további részében az Állami építési beruházások rendjéről szóló törvény közbeszerzési szempontból releváns rendelkezéseiről hallhattunk előadást Márkus Pál felügyelőbizottsági tagtól, a rendezvény második részében a FAKSZ jogintézmény átalakításával kapcsolatos szabályozással és kérdésekkel kapcsolatban kialakult közös gondolatokat Bajnóczi Gabriella elnökhelyettes és Polgár Adrienn elnök osztotta meg a résztvevőkkel.

A szünetben és a rendezvény végén is a hasznos szakmai beszélgetés zajlott személyesen a KÖSZ tagok között.