MEGHÍVÓ KÖZBE-SZERDA 2023.09.27.

MEGHÍVÓ

KÖZBE-SZERDA RENDEZVÉNYRE

A rendezvény részletei:
Időpont: 2023. szeptember 27. 14:00-16:30
Helyszín:
– a személyesen résztvevők részére: a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényterme (1016 Budapest, Krisztina krt. 99., 301. terem)
– az online résztvevők részére: online, Microsoft Teams alkalmazás

Témák és tervezett menetrend:

1.) Egyesületi percek

Előadó: dr. Polgár Adrienn, FAKSZ, a KÖSZ elnöke

2.) EU Percek – hosszan

Előadó: dr. Hubai Ágnes, FAKSZ, KÖSZ elnökségi tag          


SZÜNET (terveink szerint kb. 14:45-15:10 között)

 

3.) Zöld percek

Előadó: dr. Dull Attila, FAKSZ, Zöld munkacsoport vezetőhelyettes

4.) 2023. második félévi jogszabálymódosítások

Előadó: dr. Nagy-Fribiczer Gabriella, közbeszerzési és európai uniós szakjogász, KÖSZ elnökségi tag

Részvételi díj: KÖSZ tagoknak ingyenes, nem KÖSZ tagoknak bruttó 12 700 Ft/fő

A nem KÖSZ tag jelentkezők részére a jelentkezéskor megadott e-mail címre folyamatosan küldjük ki a számlát. A rendezvényen az a nem KÖSZ tag vehet csak részt, aki a részvételi díjat legkésőbb 2023. szeptember 25-ig befizeti a KÖSZ UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000005-54910004 számlájára. A rendezvényt lemondani legkésőbb 2023. szeptember 26-án 12:00 óráig lehet, ezt követő lemondás esetén a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL:

A rendezvény személyes megtartására a BKIK székházának 301. termében kerül sor. Portai beléptetést követően lifttel a III. emeletre érve, ott jobbra fordulva a folyosó végén lehet elérni a helyszínt.

MEGKÖZELÍTÉS

Villamosok: 17, 19, 56, 56A
Buszok: 5, 16, 105, 178
Autóval a Krisztina körúton és az Attila úton is lehetséges a parkolás, de inkább a környező utcákat javasoljuk, jellemzően a Gellérthegy vagy a Naphegy utcát, ahonnan az Orvos utcán, Orvos lépcsőn keresztül könnyen megközelíthető a rendezvény helyszíne.

ONLINE RÉSZVÉTEL:

A rendezvény online lebonyolításához a Microsoft Teams videokonferencia alkalmazást fogjuk használni. Kérjük, a jelentkezés előtt ellenőrizzétek, hogy ezt az alkalmazást korlátozásmentesen tudjátok-e használni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Teams alkalmazásban a résztvevők neve, illetve a link kiküldésekor a résztvevők email-címe is látható. A jelentkezést ennek a tudatában és ennek elfogadásával kérjük megtenni! Az adatkezelési tájékoztatónk a honlapunkon megtalálható (www.kozbeszerzok.hu).

Az online formára jelentkezők részére a rendezvényt megelőző napon (késő délután vagy este) naptárbejegyzést küldünk a jelentkezés során megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a Teams eseményen való részvételhez szükséges belépési linket és minden fontos információt. Kérjük, hogy a spam mappát is ellenőrizzétek, a naptárbejegyzést ugyanis több esetben spamként értelmezi az e-mail szerver. Amennyiben a naptárbejegyzést a rendezvény megkezdése előtt 3 órával nem kapjátok meg és a spam mappában sem találjátok, úgy kérjük, haladéktalanul jelezzétek azt a rendezveny@kozbeszerzok.hu címre küldött levélben. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra is, hogy a jelentkezés elfogadásáról nem küldünk visszajelzést, a jelentkezéssel kapcsolatban csak abban az esetben küldünk levelet, amennyiben a részvételt tagdíj vagy rendezvénydíj tartozás miatt nem tudjuk biztosítani.

Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehetséges legkésőbb 2023. szeptember 22-én 14:00 óráig:

A jelentkezést lezártuk.

Várjuk a jelentkezéseteket!

Üdvözlettel:
KÖSZ Elnökség