Meghívó Közbe-Szerda 2023.03.01

MEGHÍVÓ

KÖZBE-SZERDA RENDEZVÉNYRE

A rendezvény részletei:
Időpont: 2023. március 1. 14:00-16:30
Helyszín:
– a személyesen résztvevők részére: a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényterme (1016 Budapest, Krisztina krt. 99., III. emelet 301. terem)
– az online résztvevők részére: online, Microsoft Teams alkalmazás

Témák és tervezett menetrend:

1.) Egyesületi percek
Bajnóczi Gabriella, FAKSZ, KÖSZ elnökhelyettes

 2.) EU Percek
Előadó: dr. Hubai Ágnes, FAKSZ, KÖSZ elnökségi tag            

3.) 2023. január 1-jétől hatályos jogszabályváltozások – joggyakorlati kitekintéssel

Előadó: dr. Nagy-Fribiczer Gabriella, közbeszerzési és európai uniós szakjogász, KÖSZ elnökségi tag 

SZÜNET (terveink szerint kb. 15:00-15:30 között)

4.) Zöld percek

Előadó: Dr. Erdei Csaba, FAKSZ, KÖSZ elnökségi tag 

5.) A szakmai ajánlattal kapcsolatos hibák elkerülése

Előadó: Lak Vilmos, FAKSZ, KÖSZ elnökségi tag 

Részvételi díj: KÖSZ tagoknak ingyenes, nem KÖSZ tagoknak bruttó 12 700 Ft/fő
Létszámkorlát: maximum 50 fő helyszíni résztvevő és maximum 50 fő online

A nem KÖSZ tag jelentkezők részére a jelentkezéskor megadott e-mail címre folyamatosan küldjük ki a számlát. A rendezvényen az a nem KÖSZ tag vehet csak részt, aki a részvételi díjat legkésőbb 2023. február 27-ig befizeti a KÖSZ UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000005-54910004 számlájára. A rendezvényt lemondani legkésőbb 2023. február 28-án 12:00 óráig lehet, ezt követő lemondás esetén a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

A rendezvényen csak azon KÖSZ tagok vehetnek részt, akik a 2023. évi tagdíjukat 2023. február 28-án 12:00 óráig megfizetik.

SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL:
A rendezvény személyes megtartására a BKIK székházának III. emeleti 301. termében kerül sor. Portai beléptetést követően lifttel a III. emeletre érve, ott jobbra fordulva a folyosó végén lehet elérni a helyszínt.
MEGKÖZELÍTÉS
Villamosok: 17, 19, 56, 56A
Buszok: 5, 16, 105, 178
Autóval a Krisztina körúton és az Attila úton is lehetséges a parkolás, de inkább a környező utcákat javasoljuk, jellemzően a Gellérthegy vagy a Naphegy utcát, ahonnan az Orvos utcán, Orvos lépcsőn keresztül könnyen megközelíthető a rendezvény helyszíne.

ONLINE RÉSZVÉTEL:

A rendezvény online lebonyolításához a Microsoft Teams videokonferencia alkalmazást fogjuk használni. Kérjük, a jelentkezés előtt ellenőrizzétek, hogy ezt az alkalmazást korlátozásmentesen tudjátok-e használni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Teams alkalmazásban a résztvevők neve, illetve a link kiküldésekor a résztvevők email-címe is látható. A jelentkezést ennek a tudatában és ennek elfogadásával kérjük megtenni! Az adatkezelési tájékoztatónk a honlapunkon megtalálható (www.kozbeszerzok.hu).

Az online formára jelentkezők részére a rendezvényt megelőző napon (késő délután vagy este) naptárbejegyzést küldünk a jelentkezés során megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a Teams eseményen való részvételhez szükséges belépési linket és minden fontos információt. Kérjük, hogy a spam mappát is ellenőrizzétek, a naptárbejegyzést ugyanis több esetben spamként értelmezi az e-mail szerverAmennyiben a naptárbejegyzést a rendezvény megkezdése előtt 3 órával nem kapjátok meg és a spam mappában sem találjátok, úgy kérjük, haladéktalanul jelezzétek azt a rendezveny@kozbeszerzok.hu címre küldött levélben. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra is, hogy a jelentkezés elfogadásáról nem küldünk visszajelzést, a jelentkezéssel kapcsolatban csak abban az esetben küldünk levelet, amennyiben a részvételt tagdíj vagy rendezvénydíj tartozás miatt nem tudjuk biztosítani.

Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehetséges legkésőbb 2023. február 24-én 14:00 óráig
(illetve amíg a helyek be nem telnek):

A jelentkezési lapot itt éred el

Várjuk a jelentkezéseteket!

Üdvözlettel:
KÖSZ Elnökség