Meghívó KÖZBE-SZERDA 2022.11.30

MEGHÍVÓ
KÖZBE-SZERDA RENDEZVÉNYRE

A rendezvény részletei:
Időpont: 2022. november 30. 14:00-16:30
Helyszín:
– a személyesen résztvevők részére: a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényterme (1016 Budapest, Krisztina krt. 99., 7. emeleti rendezvényterem)
– az online résztvevők részére: online, Microsoft Teams alkalmazás

Témák és tervezett menetrend: 

1.) Zöld percek
Előadó: Dr. Diófási-Kovács Orsolya, egyetemi adjunktus, Budapesti Corvinus Egyetem

 2.) Dinamikus beszerzési rendszer, mint a válságállóság egyik közbeszerzési eszköze
Előadó: dr. Korossy Emese, FAKSZ, KÖSZ elnökségi tag      

SZÜNET (terveink szerint kb. 15:30-15:50 között)

3.) EU percek
Előadó: dr. Hubai Ágnes, FAKSZ, KÖSZ elnökségi tag

4.) Aktualitások az építési tárgyú közbeszerzési eljárások gyakorlatában
Előadó: Márkus Pál, építőmérnök, FAKSZ, KÖSZ felügyelőbizottsági tag

 

Részvételi díj: KÖSZ tagoknak ingyenes, nem KÖSZ tagoknak bruttó 12 700 Ft/fő
Létszámkorlát: maximum 50 fő helyszíni résztvevő és maximum 50 fő online

A nem KÖSZ tag jelentkezők részére a jelentkezéskor megadott e-mail címre folyamatosan küldjük ki a számlát. A rendezvényen az a nem KÖSZ tag vehet csak részt, aki a részvételi díjat legkésőbb 2022. november 28-ig befizeti a KÖSZ UniCredit Bank-nál vezetett 10918001-00000005-54910004 számlájára. A rendezvényt lemondani legkésőbb 2022. november 29-én 12:00 óráig lehet, ezt követő lemondás esetén a részvételi díjat nem fizetjük vissza.

SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL:

A rendezvény személyes megtartására a BKIK székházának 7. emeleti rendezvénytermében kerül sor. Portai beléptetést követően lifttel lehet közvetlenül elérni a helyszínt.
MEGKÖZELÍTÉS
Villamosok: 17, 19, 56, 56A
Buszok: 5, 16, 105, 178
Autóval a Krisztina körúton és az Attila úton is lehetséges a parkolás, de inkább a környező utcákat javasoljuk, jellemzően a Gellérthegy vagy a Naphegy utcát, ahonnan az Orvos utcán, Orvos lépcsőn keresztül könnyen megközelíthető a rendezvény helyszíne.

ONLINE RÉSZVÉTEL:

A rendezvény online lebonyolításához a Microsoft Teams videokonferencia alkalmazást fogjuk használni. Kérjük, a jelentkezés előtt ellenőrizzétek, hogy ezt az alkalmazást korlátozásmentesen tudjátok-e használni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Teams alkalmazásban a résztvevők neve, illetve a link kiküldésekor a résztvevők email-címe is látható. A jelentkezést ennek a tudatában és ennek elfogadásával kérjük megtenni! Az adatkezelési tájékoztatónk a honlapunkon megtalálható (www.kozbeszerzok.hu).

Az online formára jelentkezők részére a rendezvényt megelőző napon (késő délután vagy este) naptárbejegyzést küldünk a jelentkezés során megadott e-mail címre, amely tartalmazni fogja a Teams eseményen való részvételhez szükséges belépési linket és minden fontos információt. Kérjük, hogy a spam mappát is ellenőrizzétek, a naptárbejegyzést ugyanis több esetben spamként értelmezi az e-mail szerver. Amennyiben a naptárbejegyzést a rendezvény megkezdése előtt 3 órával nem kapjátok meg és a spam mappában sem találjátok, úgy kérjük, haladéktalanul jelezzétek azt a rendezveny@kozbeszerzok.hu címre küldött levélben. Felhívjuk továbbá a figyelmet arra is, hogy a jelentkezés elfogadásáról nem küldünk visszajelzést, a jelentkezéssel kapcsolatban csak abban az esetben küldünk levelet, amennyiben a részvételt tagdíj vagy rendezvénydíj tartozás miatt nem tudjuk biztosítani.

Jelentkezni az alábbi linken keresztül lehetséges legkésőbb 2022. november 25-én 14:00 óráig (illetve amíg a helyek be nem telnek):

A jelentkezési lapot itt éred el

Várjuk a jelentkezéseteket!

Üdvözlettel:
KÖSZ Elnökség