Új időpontok a „Nyilatkozat összeállítás és dokumentumkezelés az EKR-ben” tárgyú FAKSZ képzésen

Kedves KÖSZ tagok!

 

Ezúton tájékoztatunk benneteket arról, hogy az eredetileg három időponttal meghirdetett „Nyilatkozat összeállítás és dokumentumkezelés az EKR-ben” tárgyú 2 kreditpontos FAKSZ képzés – a nagy érdeklődésre tekintettel – további két időponttal bővült.

A NEKSZT Kft. által szervezett és a KÖSZ közreműködésével zajló képzés új időpontjai a következők: 2019. december 03., 2020. január 14.

Aki nem szeretne lemaradni, mielőbb jelentkezzen!

Jelentkezni a NEKSZT Kft. honlapján, az alábbi link segítségével lehet: https://nekszt.hu/online-jelentkezes-oktatasra/uj-oktatasok/nyilatkozat-osszeallitas-es-dokumentumkezeles-az-ekr-ben-2-kreditpont/

A képzéseken a KÖSZ tagjai jelentős kedvezménnyel vehetnek részt! A kedvezményes díj bruttó 12.700,- Ft (10.000,- Ft + ÁFA / Fő).

A kedvezményes díjat kizárólag az veheti igénybe, aki a rendezvényre történő jelentkezés napján KÖSZ tagsággal, vagy tagsági jogosultsággal rendelkezik, a KÖSZ felé nincs tagdíj tartozása. Azonos témájú képzésen
egyéni tag a kedvezményes díjat egy alkalommal veheti igénybe, szervezeti tag esetén pedig azonos témájú képzésen legfeljebb a szervezeti tagsági jogosult(ak) számának megfelelő személy vehet részt kedvezményes díjon.

a KÖSZ Elnöksége