KÖZBESZERZÉSI ÉRTÉKELÉST ELEMZŐ ÉS KUTATÓ MUNKACSOPORT

A Munkacsoport vezetője: dr. Fülöp Gyula

 

A munkacsoport tevékenységének célja: a közbeszerzési eljárásokban az értékelési szempontrendszer megválasztásának, a részszempontok és módszerek kiválasztásának elemzése, kutatása azzal a további céllal, hogy segítséget adjunk az ajánlatkérőknek a megfelelő értékelési rendszer kialakításában, előmozdítva ezzel a korrektebb (alapelveknek is megfelelő) és a pénzgazdálkodás hatékonyságát javító közbeszerzéseket;

A munkacsoport tagjai: A csoportba várunk mindenkit, aki hajlandó a fenti célok mentén kutató munkát végezni és annak eredményeként a munkaanyagok elkészítésében, véleményezésében részt venni.

A munkacsoport működése: Az első megbeszélés a megfelelő létszám elérését követően mindenképp személyes, és célszerűnek tartunk időszakonként teljes körű, személyes részvétellel megtartandó munkacsoport ülést a megelőző időszak munkájának összefoglalására és a következő időszak céljainak kitűzésére. Ezekre az ülésekre adott esetben szakértő is meghívható. A köztes időszakban az elektronikus kommunikáció megvalósítható, de a részletes feltételeket a munkacsoport határozza meg.

 

A munkacsoport tagja a KÖSZ tagja lehet. Jelentkezni lehet az elnokseg.kosz@gmail.com –ra küldött levélben.