Tájékoztató tagfelvételről

Tájékoztató tagfelvételről

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk, hogy a tagfelvételi kérelmek elfogadásáról az Elnökség havonta egy alkalommal hoz határozatot, minden hónap 25-ét követően. Amely azt is jelenti, hogy kizárólag az adott hónap 25-ig beérkező tagfelvételi kérelmekről tud az Elnökség az adott hónap végéig döntést hozni. A tagsági jogosultság (beleértve az egyes rendezvényekre KÖSZ tagként történő jelentkezést, valamint – adott
Konferencia

Konferencia

MEGHÍVÓ A MINISZTERELNÖKSÉG ÉS AZ EURÓPAI TÁMOGATÁSOKAT AUDITÁLÓ FŐIGAZGATÓSÁG ÁLTAL SZERVEZETT, KONZULTÁCIÓVAL EGYBEKÖTÖTT KONFERENCIÁJÁRA, MELYNEK TÉMÁJA: „UNIÓS TÁMOGATÁSSAL ÉRINTETT KÖZBESZERZÉSEK AUDITJAI” A KONFERENCIA A JANUÁR 17-I RENDEZVÉNY ISMÉTLÉSE! A KONFERENCIA KÖZREMŰKÖDŐJE A KÖSZ. IDŐPONT: 2018. FEBRUÁR 21.  (SZERDA) 10.00-15.00 HELYSZÍN: ELTE GÓLYAVÁR (1088 BUDAPEST, MÚZEUM KRT. 6-8.), MÁRIA-TERÉZIA TEREM A KONFERENCIÁT A MINISZTERELNÖKSÉG A FELELŐS
Rendezvény

Rendezvény

Tisztelt Érdeklődő! Az alábbi rendezvényre szeretnénk felhívni a figyelmüket: Meghívó: faksz-meghivo-20180102  
Létszám betelt

Létszám betelt

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk, hogy a 2018.01.23-i szakmai oktatásra további jelentkezést már nem tudunk fogadni, a létszám betelt.
Konferencia

Konferencia

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk, hogy a 2018.01.23-i szakmai oktatásra további jelentkezést már nem tudunk fogadni, a létszám betelt. MEGHÍVÓ A MINISZTERELNÖKSÉG ÁLTAL SZERVEZETT, FELELŐS AKKREDITÁLT KÖZBESZERZÉSI SZAKTANÁCSADÓI KÖZBESZERZÉSI SZAKMAI KÉPZÉSÉRE, MELYNEK TÉMÁJA: „A KBT. ÉS A PTK. ÖSSZEFÜGGÉSEI ÉS VISZONYA, A KÖZBESZERZÉSI SZERZŐDÉS ELŐKÉSZÍTÉSE, MEGKÖTÉSE ÉS MEGSZÜNTETÉSE, ÉRVÉNYTELENSÉGE, TELJESÍTÉSE, MÓDOSÍTÁSA” A KONFERENCIA KÖZREMŰKÖDŐJE A KÖSZ IDŐPONT:
Konferencia

Konferencia

Tisztelt Érdeklődő! Tájékoztatjuk, hogy a 2018.01.17-én megrendezésre kerülő konferenciára további jelentkezést már nem tudunk fogadni, a létszám betelt.