2018. évi rendes közgyűlés

Megtartottuk a 2018. évi rendes közgyűlésünket

 

A KÖSZ 2018. évi rendes közgyűlését 2018.05.23-án tartottuk meg.

A közgyűlésen a Felügyelőbizottság elnöke beszámolt a Felügyelőbizottság tevékenységéről és a szervezet gazdálkodásáról. Ezt követően a közgyűlés elfogadta a KÖSZ 2017. évi beszámolóját. Dr. Mérei Réka és Dr. Mezeiné Dr. Nyitrai Beáta Felügyelőbizottsági tagjaink lemondtak. Munkájukat köszönjük! Helyükre Szuhanyik Zoltánt és Dr. Némethi Pétert választotta meg a közgyűlés. Munkájukhoz ezúton is sok sikert kívánunk!

A beszámolót követően a KÖSZ elnöke tájékoztatást adott arról, hogy a szervezet az idei évben nagyon sok szerepet vállalt a Miniszterelnökséggel együtt a FAKSZ képzésben és a hagyományokhoz híven folytatódtak a KÖZBE-SZERDA rendezvények is. Az eső félévben a KÖSZ 6 oktatást szervezett, a résztvevők száma 80-250 között volt. Csoportok szervezésével segítséget nyújtottunk a tagjainknak abban, hogy annak kötelező alkalmazása előtt megismerhessék és kipróbálhassák az EKR rendszert. A résztvevők részéről folyamatosan pozitív visszajelzés érkezik a rendezvényeinket illetően.

A korábbi működési tapasztalatok és észrevételek alapján indokolttá vált az Alapszabály módosítása, az erre vonatkozó javaslatokat a közgyűlésen résztvevők egyhangúlag elfogadták. Átadásra került továbbá az Elnökség által alapított Optimus Provisor díj. A 2018. évi díjat az elnökség megosztva ítélte oda Bajnóczi Gabriellának és Kalapos Attilának a szervezet életében és működésében kifejtett aktív munkájuk elismeréseként. Ezúton is gratulálunk nekik és kívánjuk, hogy továbbra is legyenek hasonlóan aktív és konstruktív tagjaink és viseljék büszkén a Legjobb Beszerző címet!

Optimus Provisor díj